Butiksskyltar

Ett urplock av alla företag och butiker som valt Trollsmedjan som leverantör av sin smidesskylt! Första intrycket är otroligt viktigt, välj därför rätt skylt! Med vår erfarenhet ser vi till att ni får rätt skylt för rätt pris!

Gårdsskyltar

När Trollsmedjan började tillverka smidesskyltar var det just gårdsskyltar som det startade med! Inte konstigt att vi idag är Sveriges största leverantör av just smidesskyltar till gårdar!

Väggdekor

Väggdekorationer har länge varit en vanlig prydnad på sin fasad! Vi har under senaste åren ritat en rad motiv och ritar ständigt nya motiv. Vi har också tagit fram belysning och en dold infästning för dom som inte vill ha skruvskallar synliga.

Vägriktingsskyltar

Det började med några specialprojekt där vi tillverkade pilskyltar. Idag tror vi att vi har den enda helt svensktillverkade riktningsskylts systemet i smide! Och jag säger det själv! Helst fantastiskt snyggt!

Fasadbokstäver

Visa ert hus nr på ett snyggt och modern sätt! Varianterna är många! Fungerar självklart till vilket budskap som helst. Gatunamn, ort mm. Tillverkade i plåt, handgradade och pulverlackerade.

 

Räcken, grindar och balkonger

Eftersom vi har en fullt utrustad verkstad och en lång erfarenhet av plåt och smide så faller det naturligt att vi tillverkar räcken, grindar och balkonger efter kundens önskemål.

Vindflöjlar

En känd flöjel är Söderalaflöjeln, en flöjel som satt på Söderala kyrka och är från tiden kring år 1050. Och högst troligt tillverkades det ett tag innan det. Tekniken är densamma som vi tillverkar våra flöjlar idag. Med vårt kunnande och moderna tillverkning så har vi flöjlar i alla modeller med alla prisklasser!

Emaljskyltar

Vi tillhandahåller emaljskyltar i många olika utföranden! Allt från hus nr och gatunamn till avancerade skyltar med ett 10 tal bränningar per skylt.